dårlig betaler registerRibers – Købmandstandens Inkasso Service
Som kunde hos KIS kan vi registrere din skyldner i RKI register. … fordi registeringen er en advarsel til andre virksomheder om at personen er en dårlig betaler.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

RKI register | Exerian Danmark
Experians RKI register er danmarks største register over dårlige betalere. … hvis en eksisterende kunde registreres som dårlig betaler. …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Tjek de dårlige betalere ud! – dr.dk/P3/P3Nyheder
Tjek de dårlige betalere ud! 29. aug. 2009 14.15 P3Nyheder. Det tager kun et par minutter at finde ud af, om din kollega eller nabo er dårlig betaler.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

RKI og Debitor Registret | Forbrugerrådet Tænk Gældsrådgivning
Hvis du er registeret hos enten RKI eller Debitor Registret, kan du blive afvist, hvis du gerne vil låne penge hos fx din bank.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

p-2009-09-10-kommentar-til-experians-aarsregnskab
Er man ikke blevet indberettet af en virksomhed som dårlig betaler, vil man naturligvis ikke være at finde i Experians RKI register.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Facts om RKI registret – Budgethuset
De fleste får sved på panden og bliver tør i munden, når dette emne tages op, men sandheden er, at registrering som dårlig betaler ofte er en rigtig god idé!
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Lån trods RKI – Den ultimative guide for RKI lån
Husk og så at du ikke kan komme i et dårlig betaler register hvis du skylder under 200 kr. Dårlig betaler rki skal du for alt i verden prøve at undgå for når …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Top 10: Her er kommunerne med flest dårlige betalere …
Top 10: Her er kommunerne med flest dårlige betalere. Næsten hver tiende borger på Lolland er registeret som dårlig betaler efterfulgt af Ishøj og Slagelse.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Se om I er dårlige betalere i din kommune | Nyheder | DR
Hver 10. på Lolland er dårlig betaler – Tværgående register skal hjælpe kreditgivere; Gæld på 200 kroner kan sende dig i RKI; Læsøboerne betaler regningerne;
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

RKI Register | RKI register
En kunde betragtes som dårlig betaler såfremt denne undlader at … For det er nu et kritisk tidspunkt hvor muligheden for at blive optaget i RKI register er …
GÅ TIL HJEMMESIDE!