hvor meget er voksen suForside – svu.dk
03. juni 2015 Telefonerne er lukket på fredag; Kontakt. Vil du søge SVU eller have vejledning, skal du kontakte en SVU-administrator.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Voksne og støtte til uddannelse | UddannelsesGuiden
Voksne kan få SU til uddannelser, … Læs mere i Faglært som voksen. Det er muligt at deltage i undervisning som ledig og bevare dine dagpenge.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Så meget må du tjene – SU
En af betingelserne for at være berettiget til SU er, at du ikke tjener for meget ved siden af din SU. … hvor meget du har tjent. Egenindkomst. Du er virksomhedsejer.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Satser for SU – SU
Størrelsen på din SU afhænger af, hvilken uddannelsestype du går på. SU-satserne for ungdomsuddannelser … Du er 18-19 år eller hjemmeboende.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Du fik barn før din uddannelse – SU
Du har mulighed for at få ekstra SU, hvis du har fået barn, inden du er startet på din … Så meget kan du få . For at regne ud hvor mange måneders ekstra …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Satser for SU-lån – SU
Der er forskel på, hvor meget du kan låne, … Supplerende SU-lån til forsørgere: Hvis du er forsørger, … fordi dine forældre tjener for meget. Forhøjet SU …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Beregn dit fribeløb for 2015 – SU
Tjener du penge ved siden af din SU, er det vigtigt, … Du vil herefter få at vide, hvor meget du må tjene ved siden af din SU (dit årsfribeløb).
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Statens Uddannelsesstøtte (SU) | UddannelsesGuiden
Reglerne for SU er forskellige alt efter, om man går på en ungdomsuddannelse eller på en videregående uddannelse. En uddannelse giver som hovedregel ret til SU …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Bopæl og SU-satser – SU
Går du på en ungdomsuddannelse, er satsen for din SU afhængig af, hvor du bor og din alder. … (for eksempel meget trange boligforhold eller langvarig sygdom).
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Voksen SU – sats? – Skrevet af Gemstone Walkin’ Horses
Kommentarer på: Voksen SU … eneste forskel er hvor meget du må tjene ved siden af. … hvor du kan få SU, …
GÅ TIL HJEMMESIDE!