rumænere indbrudRumænere anholdt: Bilen fuld af tyvekoster fra nattens indbrud
Politiets Task Force Indbrud fangede i morges tre rumænere med bilen fuld af tyvekoster fra natlige indbrud i Nordsjælland
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Tre rumænere anholdt for indbrud – sn.dk – Forsiden – Midt …
En landejendom på Egerupvej i Bringstrup er i øjeblikket ubeboet, men ikke helt tom for inventar. Noget af det blev søndag fundet i en bil på Helsingørmotorvejen.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

To rumænere anholdt da de var på vej ud at lave indbrud
To rumænere anholdt da de var på vej ud at lave indbrud. Østjyllands Politi har anholdt to mænd, der har begået indbrud i villaer forskellige steder i Århus …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Rumænsk politimand skal opklare indbrud | Nyheder | DR
Politiets erfaringer med en udstationeret rumænsk politimand er så gode, at han nu kommer igen i et halvt år.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Indbrud: Rumænske og litauiske bander deler landet på …
Indbrud: Rumænske og litauiske bander deler landet på midten Litauere står bag flest indbrud i Jylland, og rumænere løber fortrinsvis med guldet på Sjælland.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Rumænere anholdt for indbrud | TV MIDTVEST
Tre rumænske mænd bliver fredag fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for i hvert fald tre villa-indbrud i Viborg-området. Politiet kom på sporet af de tre …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Indbrudsrejser | NEWS Skole
Rumænere rejser målrettet til Danmark for at begå indbrud. Turene er planlagt, og bliver tyvene taget, beskriver de danske fængsler som hoteller.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Rumænsk politimand skal opklare indbrud | Nyheder | DR
Rumænsk politimand skal opklare indbrud. Politiets erfaringer med en udstationeret rumænsk politimand er så gode, at han nu kommer igen i et halvt år.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Rumænere tiltalt for hundredvis af indbrud | TV ØST
Nykøbing Falster Indbrud Nyhedsbrev Tre rumænere står i disse dage tiltalt i Retten i Nykøbing Falster for at have begået 164 indbrud mod virksomheder i hele landet.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Rumænere mistænkes for indbrud – tv2fyn.dk – Fyn – Krimi
To rumænske mænd blev mandag formiddag anholdt i Travbanekvarteret i Odense, da Fyns Politi fik flere henvendelser om mændenes mistænkelige adfærd.
GÅ TIL HJEMMESIDE!