su restgæld oversigtTilbagebetaling – SU
Når SU-lånet er udbetalt til dig, bliver det automatisk overført til Statens Administration, der administrerer renter og tilbagebetaling.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

SU
Du søger SU og ændrer dine SU-forhold i minSU. Du logger på med NemID. Har du spørgsmål om din SU, skal du kontakte SU-medarbejderen på dit uddannelsessted.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

SU-lån – SU
Det betyder, at du ikke kan få SU-lån i måneder, hvor du for eksempel holder orlov eller har valgt din SU fra. Sådan søger du. Du søger SU-lån via minSU.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Oversigt SU-gæld
Oversigt SU-gæld … Der tilskrives renter på din SU-gæld – også mens du læser… Kontakt Statens Administration. Tilbagebetaling af SU-gæld. Tlf. 33 92 81 02
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

minSU – søg online – SU
Du søger SU-lån i minSU. Du skal bruge NemID for at logge ind i minSU. minSU. Aldersgrænser. Reglerne for, hvor gammel du skal være for at få SU, afhænger af …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

SU – SU
SU (Statens Uddannelsesstøtte) er en økonomisk hjælp, du kan få, mens du uddanner dig Du skal opfylde en række betingelser for at få SU.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Dit ansvar – SU
Det er dit eget ansvar at: søge SU ; læse betingelserne for at få SU ; sørge for at få en NemID, så du har adgang til minSU ; overholde tidsfristen for at søge SU
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

SKAT: Gæld (restance)
Få en oversigt over din gæld (restanceattest) Hvis du har brug for en oversigt over din gæld, kan du ringe til os på 70 15 73 04. Hvis du er uenig i gælden.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Muligheder for tilbagebetaling – :: webminster.dk
Betaling på SU-lån inden betalingspligten starter Jeg har fået en tilbagebetalingsplan, men er stadig under uddannelse. Muligheder for tilbagebetaling.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Låneplan – SU
Når du er blevet tildelt SU-lån, får du en låneplan i minSU. Vi kan ikke udbetale dit SU-lån, før du i minSU har godkendt din låneplan og accepteret …
GÅ TIL HJEMMESIDE!