udeboende su reglerBopæl og SU-satser – SU
Love og regler Nyheder … Dit uddannelsessted skal have dokumentation for, at du opfylder betingelserne for at blive godkendt til at få udeboende SU.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Bopæl og SU-satser – SU
Love og regler Nyheder Spørgsmål og svar English Søg. SU: SU-lån: Særlig støtte: SU i udlandet … kan du søge om at få SU som udeboende.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

SU
Du søger SU og ændrer dine SU-forhold i minSU. … når du flytter fra hjemme- til udeboende … Love og regler
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

SU
Hvorfor får jeg ikke SU-satsen for udeboende, når jeg er flyttet hjemmefra? … til satsen for udeboende, hvis du er flyttet hjemmefra.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

SU til ungdomsuddannelser – SU
Satsen for SU til ungdomsuddannelser afhænger af din alder, om du bor hjemme hos dine forældre eller er udeboende og har dispensation til udeboendesats, og hvornår …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

SU til videregående uddannelser – SU
Beløbene for den månedlige SU til dig, der går på en videregående uddannelse i 2015 er: Udeboende. Satsen er 5.903 kr. pr. måned før skat hele året.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

regler for SU til udeboende – Andre fag – Studieportalen.dk
Hej ved i hvordan reglerne for SU til udeboende er. Jeg har hørt noget om, at man kun får “ekstra” i SU som udeboende, hvis man er over 20, kan det passe?
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Betingelser – SU
Love og regler Nyheder Spørgsmål og svar English Søg. SU: SU-lån … Vil du have SU, skal du og din uddannelse opfylde en række betingelser.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Satser for SU – SU
Størrelsen på din SU afhænger af, hvilken uddannelsestype du går på. SU-satserne for ungdomsuddannelser SU-satserne for videregående uddannelser
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

SU – SU
SU (Statens Uddannelsesstøtte) er en økonomisk hjælp, du kan få, mens du uddanner dig Du skal opfylde en række betingelser for at få SU.
GÅ TIL HJEMMESIDE!